Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Indirektni troškovi otporan na eksploziju Crane

Eksplozija dokaz craneExplosion dokaz roda, otporan na eksploziju dizalica most, je dupli zrak most kran sa otporan na eksploziju El. dizalica za dizanju mehanizam, koji je u accordanc

Detalji o proizvodu

Eksplozija dokaz crane

Eksplozija dokaz roda, otporan na eksploziju dizalica most, je dupli zrak most kran sa otporan na eksploziju El. dizalica za dizanju mehanizam, koji je u skladu sa odredbama standarda "JB/T10219-2001".

Eksplozija dokaz dizalica crane poznato kao "otporan na eksploziju crane" je da otporan na eksploziju El. dizalica za dizanju mehanizam Krana duplo zrak most, u skladu sa odredbama JB/T10219-2001 "otporan na eksploziju crane grede" standard, tehnologija je zrela, pouzdan, jednostavna struktura, mali oblik, lakoжa, instalacije, zgodno upotrebu i održavanje. Ekološki uslovi: radi za trofazni AC, ocenjen frekvencije 50HZ, je ocenjen napona 380V; radno okruženje temperatura od -20 ~ 40. Zatvoreni rad na 40 stepeni relativna vlažnost ne više od 50%, gore na 100% relativna vlažnost kratko vreme dozvoljeno na otvorenom rade na 25 C. Visina lokacije instalacije ne prelazi 2000m. Radionici, pogodna za laka materijalne magacina, održavanje i rukovanje polje rad, hidroelektrane, je zemlja koja je promovisano dižući opreme.

Eksplozija dokaz crane je kran na osnovu, prema GB3836.1-2010 "eksplozivno okruženje sa otporan na eksploziju Električna oprema", i GB3836.2-2010 eksplozivnu okolinu sa Električna oprema vibracija tip Električna oprema "d" "dizajniranje i ima karakteristike razumnu strukturu, lep izgled, jaka eksplozija otporan. Mašina i HB (BCD), HB-OVCI (BMD) otporan na eksploziju električni lift koji podržavaju upotrebu težinu od 1-10 tona, da provodimo od 7,5-skor22, 5 metara, radi nivoa A3-A5, radno okruženje -25 C ~ +40 C.

Proizvode je rasprostranjena u hemijska fabrika, magacin, materijal, pod uslovom da sa zemlje i u taksiju u dva oblika, poena taksi upravljački program da biste otvorili, zatvorena dva, instalacija programa obrazac je podeljen na levo i desno, smer stavka stranu, lice, za korisnika da odabere prema njihovu upotrebu.

Hot Tags: Indirektni troškovi otporan na eksploziju crane, kontejner utovara i istovara most, eksplozija dokaz most crane za ugalj, moj dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi