Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Ld tip El. singl-zrak most Crane

Ld tip El. singl-zrak most Crane

Osnovni podaci. Opis proizvoda pogodan podizanje težina je 1-16t i pogodne raspon 7,5-skor22, 5 metara, temperatura radno okruženje u opsegu od -25 + 40 C. Ovaj proizvod je redovna crane, rasprostranjena u pomoću niske frekvencije ili manje ocenjeni podizanje mestima kao što su mehaničke proizvodnja...

Detalji o proizvodu

Osnovni podaci.

Model NO.:LD tipTip: singl gredu Crane
Aplikacija: izgradnja upotrebe, upotreba radionicaToranj Crane tip: most Crane
Sling tip: kablGlavna greda obrasca: jednu gredu
Izvor: El. energijePremeštanje tip: fiksni
Instalacija: montiraZa certifikaciju: 9001: 2000
Stanje: novoPoreklo: Henan
Ukidanje visina: 1-20tRaspon: 7.5-22,5 metara
Radi temperatura okoline: -25 ~ +40 ° c.Rad nivo: A3
Kontrola načina: zemlju, kontrolne sobe i daljinski upravljačHS kod: 84261190
Proizvodni kapacitet: 5000PCS / godine

Opis proizvoda

Masa za podizanje pogodan je 1-16t i pogodne raspon 7,5-skor22, 5 metara, temperatura radno okruženje u opsegu od -25 + 40 C. Ovaj proizvod je redovna crane, rasprostranjena u pomoću niske frekvencije ili manje ocenjeni podizanje mestima kao što su mehaničke proizvodnja, montaža, magacin i sina na.

LD tip električni singl gredu crane je dizajniran prema standardnom JB/T1306-1994, koristi CD1, MD1 električni dizalica, postati neka vrsta svetlo i male crane rail operacija.

Prednosti: kratak red ciklus, ekonomsku korist

Dizalica je opremljena sa zemljom, kontrolne sobe i daljinski upravljač, Kontrolna soba ima dva obrasci uključene strane i strane otvorena vrata, za korisnicima da odaberu da koriste.

Specifikaciji proizvodaLDA
Metod kontroleElektrični
Zemaljska kontrola
Podizanje tereta: 5t, obuhvataju: 12m, visina dizanja: 6m, rad nivo: A3
Opis: LD
Kontrolna soba (odvojeni kontrolnu sobu KS i zatvorenih Kontrolna soba BS)Podizanje tereta: 5t, obuhvataju: 16,5 m, visina dizanja: 6 m, rad nivo: A3, odvojene kontrolne sobe KS
Opis: LD
Daljinski upravljač
Podizanje tereta: 2t, obuhvataju: 13.5 m, visina dizanja: 6 m, rad nivo: A3


Profil kompanije

Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd. Je profesionalni proizvođač dižući opreme od velikih akcionarsko društvo

Njegov glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrak cranes.bridge dizalice, Gantri dizalice, metalurških dizalice,anti-eksploziv dizalice, brod, zgrada Gantri dizalice, most podižući mašine i električne hoists. Kompanija ima potpuni kvalifikacije za proizvodnju, instalacije i održavanja, a može da zadovolji zahteve različitih industrijskih grana.

Kompanija se nalazi u jednoj od najvećih industrijskih naseljeno mesto oblasti u zemlji - Henan Иangjuan poslove opreme zoni. Registrovani kapital preduzeća je JUANA 120 miliona juana, a kompanija je osnovna sredstva od JUANA 80 miliona Yuan.The prve faze projekta pokriva oblast od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 kvadratnih metara bolje vrata operacija oblastima. Kompanija ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i je napredan u industriji kada je u pitanju tehnologija čeličnih pred-tretman, digitalni rezanje, lemljenje auto i mašinska obrada.

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva u podizanje opreme industrija, kompanija ima bogat proizvodnja i plasman iskustvo. Od svog osnivanja, kompanija je gurao da svoje anonimnih ljudi orijentisan, naučni menadžment, tehnološke inovacije i iskrena usluge. kompanija zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgro kulture enterprise je poštovanje ljudi, profesionalni i naučnih i realističan, efikasan i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 posredničku i visoki tehničkog osoblja. Životnu sredinu biljke je lep i fabrike je kompletan objekata kao što su zaposleni spavaonice, ekspert za zgradu i multi-funkcionalni kantinu. Na osnovu ljudskih orijentisane upravljanja, kompanija je dobio posao mnogih talenata i daje je u potpunosti igrati na njihove sposobnosti, rezultiralo unapređenje kvaliteta proizvoda, zaposleni sposobnosti i sposobnost za istraživanje i razvoj. Sve ove pomoći će kompaniji da sebe izgradi u preostala podizanje proizvođač opreme u zemlji.

Koncept razvoja od strane svih članova kompanija je verovao je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvalitetan proizvod + obzirno usluga = život poduhvata. Kompanija je prošlo primljena sam na tri sistema. Na osnovu svojih after prodaja servisne centre u glavnim gradovima širom zemlje, kompanija ne garantuje da tehničara može pružiti na terenu servis u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluge. Ovo je široko procenjena od strane kupaca i obećanje beleženja enterprise, integrisani privatno preduzeće i rapid uzgajanja naučno -tehnološkog enterprise.

Svo osoblje odaju sa prijateljima iz svih vidova života i nove i stare klijente koji podržavaju i briga za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli dalekosežne osoblje da sarađuje sa nama za svoje uzajamne beneficije!
Hot Tags: ld tip električni singl-zrak most crane, dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi