Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Elektroliza aluminijuma Crane od mnogih funkcija

Elektroliza aluminijuma Crane od mnogih funkcija

Proizvod opis aluminijum elektrolizu Multifunkcijski crane glavni pratećom opremom od velikih razmera electrolytic ćeliju kao funkcija za proizvodnju elektrolitičke aluminijum i završavate proizvodnje dodate aluminijum i aluminijum oksid prah, anode zamjene, elektrolitičku crusting od...

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Aluminijumski elektrolizu Multifunkcijski crane glavni pratećom opremom od velikih razmera electrolytic ćeliju kao funkcija za proizvodnju elektrolitičke aluminijum i završavate proizvodnje dodate aluminijum i aluminijum oksid prah, anode zamjene, elektrolitičku crusting udaraljke, kao i druge radnje. Mehanički delovi od aluminijuma za proizvodnju kolica, kolica za alat, kolica pokrenut mehanizam i kolica itd...

Svoju firmu i #39; s proizvodne jedinice u funkciji multi daljinsku kontrolu i upravljanje soba dva kontrolu metodama, uključujući tehnologiju inteligentna kriva dijagnoza, učestalost kontrola motorne brzine, bežični daljinski upravljač, kompjuterske tehnologije i PLC programiranje kontrolu, je takođe skup kompjuterske tehnologije, pneumatske i hidraulične, električne, mehaničke, i tehnologija naprednih proizvoda. Njegov teret je lakši i manji, podizanje kapaciteta; za korisnike da biste sačuvali troškove električne energije, ukupan nivo može da se postigne international napredni, vodeći domaći

Informacije o kompaniji

Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd. Je profesionalni proizvođač dižući opreme od velikih akcionarsko društvo

Njegov glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrak cranes.bridge dizalice, Gantri dizalice, metalurških dizalice, anti-eksplozivne dizalice, brod, zgrada Gantri dizalice, most podižući mašine i električne hoists. Kompanija ima potpuni kvalifikacije za proizvodnju, instalacije i održavanja, a može da zadovolji zahteve različitih industrijskih grana.

Kompanija se nalazi u jednoj od najvećih industrijskih naseljeno mesto oblasti u zemlji - Henan Иangjuan poslove opreme zoni. Registrovani kapital preduzeća je JUANA 120 miliona juana, a kompanija je osnovna sredstva od JUANA 80 miliona Yuan.The prve faze projekta pokriva oblast od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 kvadratnih metara bolje vrata operacija oblastima. Kompanija ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i je napredan u industriji kada je u pitanju tehnologija čeličnih pred-tretman, digitalni rezanje, lemljenje auto i mašinska obrada.

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva u podizanje opreme industrija, kompanija ima bogat proizvodnja i plasman iskustvo. Od svog osnivanja, kompanija je gurao da svoje anonimnih ljudi orijentisan, naučni menadžment, tehnološke inovacije i iskrena usluge. kompanija zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgro kulture enterprise je poštovanje ljudi, profesionalni i naučnih i realističan, efikasan i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 posredničku i visoki tehničkog osoblja. Životnu sredinu biljke je lep i fabrike je kompletan objekata kao što su zaposleni spavaonice, ekspert za zgradu i multi-funkcionalni kantinu. Na osnovu ljudskih orijentisane upravljanja, kompanija je dobio posao mnogih talenata i daje je u potpunosti igrati na njihove sposobnosti, rezultiralo unapređenje kvaliteta proizvoda, zaposleni sposobnosti i sposobnost za istraživanje i razvoj. Sve ove pomoći će kompaniji da sebe izgradi u preostala podizanje proizvođač opreme u zemlji.

Koncept razvoja od strane svih članova kompanija je verovao je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvalitetan proizvod + obzirno usluga = život poduhvata. Kompanija je prošlo primljena sam na tri sistema. Na osnovu svojih after prodaja servisne centre u glavnim gradovima širom zemlje, kompanija ne garantuje da tehničara može pružiti na terenu servis u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluge. Ovo je široko procenjena od strane kupaca i obećanje beleženja enterprise, integrisani privatno preduzeće i rapid uzgajanja naučno -tehnološkog enterprise.

Svo osoblje odaju sa prijateljima iz svih vidova života i nove i stare klijente koji podržavaju i briga za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli dalekosežne osoblje da sarađuje sa nama za svoje uzajamne beneficije!
Hot Tags: elektroliza aluminijuma kran za mnoge funkcije dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi