Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Toranj Crane

Toranj crane je nastao u zapadnoj Evropi. Procvat rotary crane je montiran na gornji deo toranj kule. Veliki radni prostor, uglavnom za stanovanje građevinskih materijala u vertikali i ho

Detalji o proizvodu

Toranj crane je nastao u zapadnoj Evropi. Procvat rotary crane je montiran na gornji deo toranj kule. Veliki radni prostor, uglavnom za stanovanje građevinskih materijala u vertikalni i horizontalni transport i montaža izgradnju komponente. Sastoji od tri dela, metalnih struktura, mehanizam rada i električni sistem. Tih metalnih struktura sastoji se od tornja telo, pokretnu ruku i bazu. Rad mehanizma dizanja, luffing, slewing i hodanje četiri dela. Električni sistem sastoji se od motor, kontroler, napajanje razvodni ormari, linije za povezivanje, signale i osvetljenje uređaje.

Kran toranj crane podmornica horizontalni tip obrasca i pritisnite tip. JIB crane toranj je horizontalna, tramvaj duž horizontalne dinamičke varijacije opseg radom ruku, pagoda tip kran sa luffing pokreta. Dinamički ruka se dugo, ali veću težinu ruka. Bum za pritisak štap, luffing mehanizam i trakcija Aktivacioni ruka baca amplitudu, amplituda kretanja od horizontalne glatko, ali njen relativno mala težina.

Podizanje težinu toranj kran zavisi od obima opsegu. Produkt težinu i amplitudu podsticaj u tovar je glavni tehnički parametri krana. Kroz rotary mehanizam i ikonicama za podršku, toranj crane dizanja visina i Inercijalni masa red i hod. Zbog toga je neophodno imati dobru brzinu performanse, posebno dizanju mehanizam za svetlo učitajte brzo, teške i spore, ugradnja u mesto svojom zlovoljom. General pored upotrebe klasičnih otpora brzinu, ali takođe često koristi Edi trenutni kočnice, modulacija frekvencije, Varijabilna polu, kontrolisana silikon i mašinskih i elektro kombinaciju kontrola brzine.


Hot Tags: toranj crane dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi