Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Multifunkcijski uže dizalica

Multifunkcijski uže dizalica

Osnovne informacije o opis proizvoda 1. bezbedno i zgodno da koristite. 2. sa ultra velike dizanju visina i težina 3. dupli brzina dizanju, dupli brzine pokrenut. Brzo i sporo brzinu odnos je 1:3, 1:4, 1:10 4. Hoisting mehanizam sa dual koиenje sistem 5 sa 6 uređaja prekidač za sigurnost sa duplo...

Detalji o proizvodu

Osnovni podaci

Model NO.:HCTip: El. dizalica
Certifikata: ISO 9001Standard: nacionalni standardi
Kapacitet: 16-32tZaštitni znak: kao zahteve
Specifikacija: HCPoreklo: Kina
HS kod: 8425110000


Opis proizvoda

1. bezbedno i zgodno da koristite.

2. sa ultra velike dizanju visina i težina

3. dvostruka brzina dizanju, dvostruka brzina pokrenut. Brzo i sporo brzinu odnos je 1:3, 1:4, 1:10

4. dizanju mehanizam sa koиenje dvojnog sistema

5 sa uređajem sigurnosni prekidač

6 uz Dvostruki prored uređaj

7 je visoko digitalni prikaz uređaja

8. sa uređajem sidro El. kolica

Tek je 9 kontrolisati daljinski upravljač i ručnu kontrolu.


Informacije o kompaniji

Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd. Je profesionalni proizvođač dižući opreme od velikih akcionarsko društvo

Njegov glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrak cranes.bridge dizalice, Gantri dizalice, metalurških dizalice, anti-eksplozivne dizalice, brod, zgrada Gantri dizalice, most podižući mašine i električne hoists. Kompanija ima potpuni kvalifikacije za proizvodnju, instalacije i održavanja, a može da zadovolji zahteve različitih industrijskih grana.

Kompanija se nalazi u jednoj od najvećih industrijskih naseljeno mesto oblasti u zemlji - Henan Иangjuan poslove opreme zoni. Registrovani kapital preduzeća je JUANA 120 miliona juana, a kompanija je osnovna sredstva od JUANA 80 miliona Yuan.The prve faze projekta pokriva oblast od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 kvadratnih metara bolje vrata operacija oblastima. Kompanija ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i je napredan u industriji kada je u pitanju tehnologija čeličnih pred-tretman, digitalni rezanje, lemljenje auto i mašinska obrada.

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva u podizanje opreme industrija, kompanija ima bogat proizvodnja i plasman iskustvo. Od svog osnivanja, kompanija je gurao da svoje anonimnih ljudi orijentisan, naučni menadžment, tehnološke inovacije i iskrena usluge. kompanija zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgro kulture enterprise je poštovanje ljudi, profesionalni i naučnih i realističan, efikasan i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 posredničku i visoki tehničkog osoblja. Životnu sredinu biljke je lep i fabrike je kompletan objekata kao što su zaposleni spavaonice, ekspert za zgradu i multi-funkcionalni kantinu. Na osnovu ljudskih orijentisane upravljanja, kompanija je dobio posao mnogih talenata i daje je u potpunosti igrati na njihove sposobnosti, rezultiralo unapređenje kvaliteta proizvoda, zaposleni sposobnosti i sposobnost za istraživanje i razvoj. Sve ove pomoći će kompaniji da sebe izgradi u preostala podizanje proizvođač opreme u zemlji.

Koncept razvoja od strane svih članova kompanija je verovao je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvalitetan proizvod + obzirno usluga = život poduhvata. Kompanija je prošlo primljena sam na tri sistema. Na osnovu svojih after prodaja servisne centre u glavnim gradovima širom zemlje, kompanija ne garantuje da tehničara može pružiti na terenu servis u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluge. Ovo je široko procenjena od strane kupaca i obećanje beleženja enterprise, integrisani privatno preduzeće i rapid uzgajanja naučno -tehnološkog enterprise.

Svo osoblje odaju sa prijateljima iz svih vidova života i nove i stare klijente koji podržavaju i briga za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli dalekosežne osoblje da sarađuje sa nama za svoje uzajamne beneficije!

Hot Tags: Multifunkcijski uže dizalica, dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi